Ανάλυση με βάθος και ουσία που ανιχνεύει τις επενδυτικές δυνατότητες

Στελεχωμένο με  αναλυτές πιστοποιημένους από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στις εταιρίες και τους κλάδους που καλύπτουν, το τμήμα Ανάλυσης της Πειραιώς Α.Ε.Π.Ε.Υ. λειτουργεί με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου αναλύσεων των μεγεθών των εισηγμένων εταιριών και των αναπτυξιακών προοπτικών τους. Έτσι, συμβάλλει ουσιαστικά ώστε οι θεσμικοί επενδυτές να εντοπίσουν και να αξιοποιήσουν τις επενδυτικές ευκαιρίες που εμφανίζονται στην αγορά και να επωφεληθούν από μια σειρά υπηρεσιών, όπως:

> Μακρο-οικονομικά στοιχεία και προβλέψεις με την υποστήριξη του Τμήματος Οικονομικής Ανάλυσης της Τράπεζας Πειραιώς.

> Κάλυψη 19 εταιριών από τους κυριότερους κλάδους της αγοράς, όπως Τράπεζες, Τηλεφωνίες, Τρόφιμα και Ποτά, Ταξίδια και Αναψυχή, Εμπόριο, Βιομηχανία και Ενέργεια.

> Κάλυψη 20 εταιριών Μικρής και Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης.

> Τακτική ανανέωση αναλύσεων για εισηγμένες εταιρίες σε τριμηνιαία βάση το αργότερο.

> Λεπτομερείς προβλέψεις, αναλύσεις και επενδυτικές συστάσεις για τις υπό κάλυψη εταιρίες.

> Ημερήσια δελτία με μακροοικονομικά και εταιρικά νέα.

> Εβδομαδιαίο report με οικονομικά στοιχεία και εκτιμήσεις για εταιρίες που καλύπτουν συνολικά το 70% της κεφαλαιοποίησης της Ελληνικής Αγοράς.

> Ετήσιο Επενδυτικό Οδηγό με τις ετήσιες προοπτικές των εταιριών της Ελληνικής Αγοράς, σημείο αναφοράς για Έλληνες και ξένους διαχειριστές κεφαλαίων.

> Πρόσβαση στους μεγαλύτερους επενδυτικούς οίκους του εξωτερικού, χάρη στη στενή συνεργασία με το τμήμα πωλήσεων και τη συμμετοχή σε roadshows και συνέδρια.

> Ηλεκτρονική αποστολή των αναλύσεων  με e-mail και μέσω άλλων παρόχων όπως Bloomberg, ThomsonReuters, Capital IQ και Factset.