Στις τεχνολογίες αιχμής επενδύει η Intralot, επιτυγχάνοντας την ενίσχυση της θέσης της ως παγκόσμιου παρόχου τεχνολογίας τυχερών παιχνιδιών αλλά και την ανάδειξη της Ελλάδας ως τεχνολογικού κόμβου μέσω του Κέντρου Τεχνολογίας και Καινοτομίας που έχει αναπτύξει η εταιρεία επί ελληνικού εδάφους.
Ειδικότερα περισσότεροι από 300 Έλληνες μηχανικοί αναπτύσσουν τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές της Intralot, η οποία υποστηρίζει έργα μεγάλης κλίμακας σε 39 αγορές. Η τεχνολογία που αναπτύσσεται στην Ελλάδα και έχει καθιερώσει την εταιρεία στη διεθνή αγορά είναι αποτέλεσμα της σκληρής και συντονισμένης δουλειάς του ανθρώπινου δυναμικού της.
Όπως τονίζει ο CTO της Intralot, κ. Κωνσταντίνος Φαρρής, «οι άνθρωποί μας αγαπούν αυτό που κάνουν και έχουν τη δίψα για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη. Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για την εξαγωγή ελληνικής καινοτομίας σε παγκόσμιο επίπεδο και τη διεθνή αναγνώρισή μας στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών». Και συμπληρώνει λέγοντας πως «η Intralot παρακολουθεί συστηματικά τις νέες τεχνολογίες και τα διεθνή πρότυπα και επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη εξελιγμένων τεχνολογικών λύσεων, με στόχο να διατηρεί την τεχνολογική πρωτοπορία της και να διαμορφώνει τις εξελίξεις στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών».

Πηγή: Ναυτεμπορική