Ανοιχτό άφησε χθες η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ το ενδεχόμενο αυξήσεων στα τιμολόγια του νερού το επόμενο διάστημα, ενώ αναφέρθηκε στα έργα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στην Αττική.
Όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Χάρης Σαχίνης, σε ενημέρωση του Τύπου, σε εφαρμογή του νέου ρυθμιστικού πλαισίου έχουν αποσταλεί στη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ) όλα τα στοιχεία κόστους της επιχείρησης για τον υπολογισμό του επιτρεπόμενου εσόδου.
Η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο εξέτασης των στοιχείων από την ΡΑΑΕΥ. Ο επικεφαλής της ΕΥΔΑΠ αρνήθηκε να πει αν προκύπτει ανάγκη αύξησης των τιμολογίων και πότε, λέγοντας πως υποχρέωση της ΕΥΔΑΠ είναι να παρέχει τα στοιχεία στην ρυθμιστική αρχή και εκείνη να αποφασίσει για το ύψος των τιμολογίων.

Πηγή: Ναυτεμπορική